У Києві посеред вулиці зарізали чоловіка / фото прес-служба поліції Києва

Чоловіка зарізали посеред вулиці в Києві. Він заступився за жінку, яку бив її коханий, та отримав удар ножем.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Відзначається, що інцидент стався на вулиці Булгакова. Загиблий побачив, як чоловік б'є жінку, тому він втрутився та зробив зауваження агресору. Кривдник не оцінив такий жест й вдарив опонента в груди ножем.

Відео дня

Прибулі на місце трагедії медики діагностували у потерпілого два поранення грудної клітини. Чоловік помер до приїзду лікарів.

Читайте такожНа Львівщині у житловому будинку стався вибух газу: постраждали 5 осібЧерез годину правоохоронці затримали підозрюваного. Нападником виявився раніше судимий чоловік 1992 року народження. У нього виявили кухонний ніж, який, можливо, є знаряддям вбивства.

За даним фактом відкрито кримінальну справу за статтею 115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує до 15 років в'язниці або довічне

Як раніше повідомляв УНІАН, столичні оперативники затримали двох товаришів, які до смерті побили киянина. Підозрюваними виявилися киянин 1991 року народження і раніше судимий за шахрайство уродженець Чернігівської області 1973 року народження.

Вас також можуть зацікавити новини: