ЗМІ повідомили про вбивство ветерана АТО в Києві / фото Інформатор

У Києві сталося вбивство - життя позбавили 36-річного ветерана війни на Донбасі.

Як повідомляє "Магнолія-ТВ" у своєму Телеграм-каналі, тіло загиблого знайшли на вулиці Завальній. Його друзі розповіли журналістам, що чоловік після повернення з війни працював на будівництві й винаймав житло. Згодом, коли грошей стало не вистачати на оренду кімнати, він переселився у закинутий будинок на столичному Славутичі. Зароблені гроші він частково віддавав колишній дружині на виховання доньки. За словами знайомих загиблого, через брак коштів він почав зловживати алкоголем.

dtp.kiev.ua

"Знайшов "друзів" по чарці у найближчій наливайці. Такими "друзями" стали чоловік з судимістю та його вагітна подруга, які згодом прожили з АТОвцем  у покинутому будинку майже місяць. Саме цей чоловік будучи "під шофе" у місцевому кафе проговорився про смерть. Мовляв, йшов по узбіччю і помітив, як ноги Дмитра (так звали загиблого) стирчать з-під кущів. Новоспечений друг пояснив, що боявся повідомити у поліцію про жахливу знахідку, бо вже притягався до кримінальної відповідальності. Натомість затягнув тіло у покинутий будинок, де майже добу з подругою при надії та ще одним любителем оковитої відпочивали", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Правоохоронців викликали друзі Дмитра після того, як він довго не виходив на зв'язок. Крім того, чутки про його смерть пішли від співробітниць місцевого кафе. 

Читайте такожЖорстоко вбив дівчину та закопав біля свого будинку: у Харкові покарали юнака-душогуба

"На подвір’ї будинку разом з правоохоронцями побачили новоспечених жителів захолустя. Спочатку люди сказали, що "господар" будинку пішов за пляшкою, але згодом таки показали, де сховали загиблого. Тіло 36-річного чоловіка було понівеченим. Друзі покійного припускають, що саме нові "співмешканці" вбили їхнього товариша", - розповіли журналісти.

На місці працювали правоохоронці, проте офіційної інформації про злочин у поліції поки не надавали.

Вас також можуть зацікавити інші новини: