У Львові згоріла квартира / фото ДСНС

У Львові внаслідок пожежі у квартирі двоповерхового житлового будинку загинули троє людей.

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Львівській області.

Зазначається, що інформація про пожежу на вул. Сигнівка у Львові надійшла до рятувальників 27 грудня о 21:33.

"Пожежа виникла в квартирі на першому поверсі двоповерхового житлового будинку. На момент прибуття пожежників до місця виклику з вікон квартири вибивався вогонь. Через сильне задимлення вогнеборцям довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору", - йдеться у повідомленні.

Під час проведення розвідки задимленої квартири було виявлено тіла трьох загиблих осіб. Ними виявились власниця квартири – жінка, 1953 р. н., її син, 1974 р. н., особа третього загиблого встановлюється.

О 21:54 вогнеборці локалізували пожежу та о 22:03 ліквідували.

Внаслідок пожежі вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 20 кв. м. Причини та обставини виникнення загорання встановлюють правоохоронні органи.

Читайте такожНа вокзалі Львова загорівся пасажирський вагон (фото)

Як повідомляв УНІАН, раніше у лікарні помер 43-річний працівник готелю, який рятуючись з вогню, стрибнув з вікна готелю під Вінницею. У той час всередині було понад півсотні дітей, що приїхали на спортивні змагання, і троє працівників. Останні, аби не згоріти живцем, вистрибували з вікон шостого поверху. Від отриманих травм на місці загинула 21-річна дівчина, яка працювала кухаркою в готелі.

Вас також можуть зацікавити новини: