У Миколаєві водій за кермом Ford влаштував 18 ДТП / фото соцмережі

Чоловік за кермом Ford 14 червня спровокував у Миколаєві 18 аварій. Правоохоронцям довелося заблокувати авто, бо водій не збирався зупинятися.

Про це повідомляє прес-служба поліції Миколаївської області.

Близько 13: 00 до поліції надійшло повідомлення про неадекватного водія автомобіля Ford, який на великій швидкості рухається вулицями міста та таранив інші авто.

Правоохоронці виявили авто на проспекті Богоявленському, але водій проігнорував вимогу поліції зупинитися. Авто вдалося заблокувати в селі Галицинове, але водій вирішив не зупинятися та спробував втекти, що йому не вдалося. Затриманим виявився 36-річний житель Одеської області. У нього виявили ознаки наркотичного сп'яніння.

Читайте такожУ МОЗ повідомили подробиці смертельної аварії з українцями в Румунії

На опублікованих кадрах видно, що машина неабияк побита.

За даним фактом склали ряд адміністративних матеріалів:

  • 18 протоколів за статтею 124 "Порушення ПДР, що спричинило ДТП";
  • 18 протоколів за статтею 122-4 "Залишення місця ДТП";
  • протокол за частиною 1 статті 130 "Відмова від проходження огляду на стан сп'яніння";
  • протокол за статтею 122-2 "Невиконання вимоги про зупинку";
  • Постанова за частиною 1 статті 126 "Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред'явили для перевірки посвідчення водія відповідної категорії".

За даними місцевих ЗМІ, Ford Fusion мав одеську реєстрацію.

Раніше в Одесі відомий бізнесмен на іномарці збив на пішохідному переході дитину. Як повідомлялося, водій автомобіля Range Rover на регульованому перехресті вулиць Середньофонтанська і Семінарська, виконуючи поворот ліворуч з Середньофонтанської, збив 10-річну дівчинку. У цей час дитина переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу.

Вас також можуть зацікавити інші новини: