У Москві чоловік напав на відвідувачів магазину \ echo.msk.ru

У магазині на північному сході Москви чоловік з сокирою напав на відвідувачів, в результаті чого дві людини отримали поранення.

В даний час нападника затримали, повідомили в московському ГУ МВС.

Інцидент стався на вулиці Каргопольській, будинок 14. За даними російського МВС, чоловіку 48 років, мотиви нападу поки невідомі. Двох постраждалих госпіталізували.

Відео дня

Читайте такожУ київському супермаркеті покупець накинувся з матюками на дівчину-підлітка й потрапив на відео

В даний час обставини і причини того, що сталося встановлюються. За словами джерела ТАСС, чоловік був одягнений у жіночий одяг, він стоїть на обліку в психоневрологічному диспансері. "За попередніми даними, конфлікт стався на побутовому грунті - через візок. Постраждали жінка і чоловік", - зазначило джерело.

Як повідомляв УНІАН, на початку серпня молода пара сатаністів з Москви зізналася в серії ритуальних вбивств, скоєних п'ять років тому в Ленінградській області і Карелії. Подружжя затримали за наркотики, проте у відділенні поліції молоді люди зізналися у двох вбивствах, розчленуванні та канібалізмі.

Жертвами сатаністів, за попередньою інформацією, стали хлопець і дівчина, яких з 2016 року вважали безвісти зниклими. Убиті захоплювалися езотерикою і довіряли парі.