У Запоріжжі застрелили чоловіка / скріншот з відео

В одному з ресторанів Запоріжжя у ніч на 4 липня сталася стрілянина. Одна людина загинула.

Як повідомили УНІАН в управлінні обласної поліції, внаслідок стрілянини загинув 30-річний чоловік.

Слідчі встановили особу, яка відкрила вогонь біля ресторану «Аристократ», наразі вживаються заходи з її пошуку і затримання.

За даними поліції, жертвою став чоловік 1991 року народження. Поки не повідомляється, з якої зброї був відкритий вогонь.

За фактом стрілянини поліція відкрила провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Як раніше повідомив "ZаБор", стрілянина сталася в ресторані «Аристократ» на проспекті Маяковського. Відео інциденту з'явилося в мережі.

В стрілянині загинула одна людина. На відео помітно, що на підлозі біля столиків лежить тіло людини.

Водночас сайт «Актуально» з посиланням на власні джерела повідомив, що стрілянину відкрили по молодих людях. Один з хлопців загинув, другого госпіталізували в п'яту міську лікарню з безліччю вогнепальних поранень.

Читайте такожЧотири постріли та багато крові: стали відомі подробиці ранкової стрілянини у Харкові (відео)

Раніше повідомлялося, що у центрі Дніпра сталася стрілянина через демонтаж незаконно встановлених рекламних бігбордів. Вогонь відкрили на перехресті проспекту Пушкіна та вулиці Юрія Савченка увечері 2 липня.

В результаті стрілянини важко поранили працівника "Муніципальної варти" Дніпра, який забезпечував порядок на місці демонтажу.

Щоб затримати чоловіків, правоохоронці оголосили план "Перехоплення". Поліція зі стріляниною і гонитвою затримувала автомобіль "MAZDA". Під час зупинки транспорту з салону вибігли невідомі, кілька разів вистрілили і побігли в невідомому напрямку.