На Одещині затримали нахабного злодія жіночих сумочок/фото ua.depositphotos.com

Недбайливий грабіжник в Ізмаїлі, тікаючи від постраждалої від його рук жінки, простягнув її по асфальту. Чоловіка вже затримали.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Інцидент стався в Ізмаїлі Одеської області. Чоловік вирвав з рук жінки сумку та спробував втекти на своєму авто. У свою чергу постраждала вчепилася у дверцята авто, явно не бажаючи відпускати кривдника.

Читайте такожХотів помститися: на Одещині 12-річний хлопчик підпалив церквуЗлодій натиснув на газ та протягнув потерпілу по асфальту кілька метрів. Після цього жінці знадобилася допомога медиків.

Автомобіль підозрюваного трохи пізніше зупинили правоохоронці. При огляді авто поліція знайшла вкрадене. Чоловікові загрожує до шести років в'язниці.

Як раніше повідомляв УНІАН, у Харкові повідомлено про підозру трьом громадянам Йорданії, які пограбували двох іноземців на понад 80 тисяч доларів.

Досудовим розслідуванням встановлено, що ввечері 31 Серпня четверо громадян Йорданії проникли у квартиру, розташовану в будинку по вул.Пушкінська, де в цей час перебували двоє чоловіків — 43-річний і 30-річний громадяни Лівану.