Щодо інших його неправомірних дій ведеться додаткова перевірка / фото патрульна поліція Одеської області

В Одесі затримали псевдопатрульного, який зіпсував товар продавця повітряних кульок.

Як повідомили у прес-службі Управління патрульної поліції в Одеській області, 7 березня у соцмережах з'явилось відео, де невідомі чоловіки чіпляються до хлопця, який продавав повітряні кульки, та псують весь його товар.

"На відео чітко видно, що особи одягнуті у чорний тактичний одяг з використанням символіки патрульної поліції Одеської області", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Як зазначається, сьогодні один зі зловмисників був затриманий. Ним виявився 20-річний чоловік, який працює в охоронній фірмі.

На нього складено відповідні адміністративні матеріали за ст. 184-3 (незаконне використання найменування та ознаки належності до Національної поліції України).

Щодо інших його неправомірних дій ведеться додаткова перевірка.

Вчора декілька місцевих Telegram-каналів оприлюднили відео, зняте у центрі Одеси – біля ринку "Привоз". На ньому декілька молодих чоловіків підходять до хлопців, які продають повітряні кульки, прикрашені світлодіодами. Зловмисники, одягнуті у дуже схожу на поліцейську форму, перевертають ємності з кульками та гострим предметом проколюють їх. Таким чином, вони псують увесь товар.

Користувачі соцмереж стверджують, що зловмисники вимагали у продавців гроші та проткнули кульки через відмову платити. Лише в одній ємності було понад десять одиниць товару.

Затримання в Одесі - останні новини

В Одесі затримали двох шахрайок, які під приводом зняття порчі виманили у пенсіонерки 120 тис. грн.

Приморський районний суд Одеси засудив до дев'яти років позбавлення волі рецидивіста, який кілька разів зґвалтував неповнолітню.

Вас також можуть зацікавити новини: