Дівчаток посеред річки побачили випадкові перехожі / фото прес-служба поліції Івано-Франківської області

Рятувальники другий день шукають у річці Дністер на Прикарпатті 39-річного чоловіка. Він зник під водою, коли рятував трьох своїх дітей.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Інцидент стався на Дністрі біля Галича. Батько з трьома доньками - 8, 10 та 11 років - купалися в річці, коли одна з дівчаток зайшла на глибину, де почала тонути. Вона схопилася за свою сестру й потягла за собою.

Батько з третьою дочкою почали їх витягувати. Чоловік зміг виштовхнути дітей на мілину приблизно в метрах 20 від берега, а сам пішов під воду.

Читайте такожЗалишилася тільки мама: що відомо про трагічну загибель батька та двох дочок на Київському морі

Дітей посеред річки побачили випадкові перехожі та викликали рятувальників. Дівчаток доставили в лікарню. Водолази вже обшукали кілька кілометрів дна річки та берега, але безрезультатно. Пошуки 39-річного чоловіка тривають.

На думку рятувальників, зниклий міг наковтатися води, поки рятував своїх дочок, або у нього були судоми, тому й не зміг виплисти.

При цьому зазначено, що пошуки ускладнюються тим, що вода в річці після дощів дуже каламутна, глибина місцями доходить до 3 метрів, багато воронок та сильна течія.

На Київському водосховищі загинув батько та дві дівчинки

20 червня рятувальники отримали повідомлення про те, що в акваторії Київського водосховища, ймовірно, потонули троє людей: батько 1985 року народження і двоє дітей 2011 і 2017 років народження.

Одну дівчинку з води дістали місцеві жителі та передали медикам, але по дорозі в лікарню дитина померла.

Тіло іншої дівчинки було знайдено на відстані понад 10 кілометрів від місця зникнення - поблизу села Козаровичі.

24 червня місцеві жителі знайшли тіло батька, потонулих дітей.