У Львівській області сталася ДТП за участю поліцейських. Там зіштовхнулись 2 авто, і все вказує на те, що винні поліціянти, але Феміда намагається перевернути справу на користь копів.

Чому відео з камер спостереження та свідчення очевидців вперто не хочуть брати до уваги, розповіли журналісти "Секретних матеріалів".

Читайте такожУ Білій Церкві жінка обматюкала патрульних, які спіймали її п'яною за кермом (відео)Все сталося у серпні 2020 року, службовий автомобіль поліціянтів Renault  зіштовхнувся з Mercedes. Від сильного удару останнє авто відкидає на узбіччя й влітає в кіоск. За кермом іномарки - Дмитро, він відбувся синцями та переляком, а от його пасажирка ще кілька тижнів провела в лікарні. 21-річний сержант службового поліцейського авто теж отримав травми, його госпіталізували.

Правоохоронці тоді ж одразу повідомляли, що "копи" в той час нібито переслідували порушника. Проте водій Mercedes Дмитро каже, що ні сирен, ні проблискових маячків поліціянти не увімкнули, хоча мали б це зробити під час переслідування.

Суд першої інстанції Дмитро виграв, Феміда постановила, що він не порушував ПДР. Проте поліціянти подали на апеляцію. За словами водія Mercedes, з нього тепер "ліплять" винного.

У сюжеті йдеться, що експерту навіть не було надане відео з реєстратора іншого авто, де видно момент зіткнення. Коментувати ситуацію у поліції Львівщини відмовилися.

Вас також можуть зацікавити новини: