Чоловік повідомив, що нібито працює в реанімації / УНІАН

Слідчі РФ зацікавилися постом на форумі «Двач», в якому один з користувачів, який представився анестезистом, зізнався, що умертвляє пацієнтів і отримує від цього задоволення.

Як повідомила «Ленте.ру» Марія Меркулова, офіційний представник Слідчого управління СКР по Кіровській області, розпочато перевірку за фактом публікації в ЗМІ.

Читайте також"Треба було менше смикатись": у Росії лікарі порізали новонароджену (фото)

Відео дня

Чоловік зізнався, що відключає пацієнтів від апарату штучної вентиляції легенів і «спостерігає за агонією». З'ясувалося, що за цим стоїть медбрат на ім'я Сергій, який працює в Кіровському обласному госпіталі для ветеранів війни.

В підтвердження медик прикріпив до посту фотографію, де зображено його робочий костюм, пістолет і бейдж. Також він повідомив, що нібито працює в реанімації.

У той же час глава госпіталю відмовився проводити перевірку, пославшись на те, що не має інформації про інцидент.

Між тим джерело в правоохоронних органах зазначило, що за першими результатами ніяких підозрілих смертей у лікарнях Кіровської області не виявлено. За словами самих медиків, непомітно відключити сучасний апарат ШВЛ складно, і це моментально помітять інші працівники відділення.

Як повідомляв УНІАН, у районній лікарні міста Богданович (Свердловська область РФ) санітари прали одноразову білизну з моргу і видавали потім живим пацієнтам, хоча за правилами її слід утилізувати.