Чичеріна поїхала в Нагірний Карабах і потрапила під обстріл / фото t.me/julia_chicherina

Любителька «русского мира», російська співачка Юлія Раджабова (до заміжжя – Чичеріна) поїхала в Нагірний Карабах і потрапила під обстріл безпілотників.

Читайте також"Пропускає прийом препаратів": в мережі сміються з "байки" Чичеріної про бабусь та "негрів"Про це повідомляє Telegram-канал Baza.

За інформацією росЗМІ, вона вирішила підтримати невизнану республіку і вирушила туди разом з чоловіком Сухрабом Раджабовим. Повідомляється, що в результаті обстрілу ніхто з них поранень не отримав.

Відео дня

Чичеріна потрапила під обстріл: реакція соцмереж

Користувачі в соціальних мережах вже встигли відреагувати на те, що відбулося, шквалом критики:

«Хлібом росіян не годуй, та дай повоювати за кого-небудь», «Вона взагалі зі здвигом», «Чичеріна поїхала» – двох слів достатньо, щоб описати...», «Вона і на Донбас їздила», «Цою було б впадлу, що вона його пісню співала...», «Донбас вже звільнила», «Ні б просто сексом вдома займатися», «Пофоткатися поїхала...», «Ти-то куди лізеш, х***осина?", «Е*нута, що тут сказати», «Це та х**ня, що на Донбасі бурятам пісеньки співала і кривлялася на убогій сцені», «Е**нутим немає спокою», «Не**й їздити пропагувати війну в чужу країну», «Тупа вівця», «Нехай не засмучуються, наступного разу поцілять».

Чичеріна на Донбасі

"Негри х*ячат старух в городі": Чичеріна відзначилася недоумкуватою розповіддю про війну на Донбасі

Чичеріна знову заспівала для бойовиків на Донбасі (відео)

"Ви перете білизну в машинці вбитої на городі бабусі": Чичеріна видала черговий фейк про ЗСУ

Чичеріна в Донецьку оспівала терористів батальйону "Спарта" (відео)

Співачка Чичеріна отримала паспорт "ЛНР"