У Росії голий директор сауни влаштував дебош / скріншот

У Челябінську голий директор сауни напав на клієнтів, побив автомобіль та обматюкав свій заклад.

Відео інциденту опублікував Telegram-канал Mash.

"Цей благородний дикун – Андрій Володимирович, який керує цілодобовою сауною-готелем на Каслінській вулиці. Чи то йому стало занадто жарко, чи то подіяли масла для лазні, але він вирішив виплеснути накопичену агресію", – йдеться у підписі до відео.

Спочатку бешкетник намагався побити  відвідувачів, які відзначали ювілей, потім розбив вікна, а після вибіг на вулицю і став молотити припарковану машину.

"Співробітники намагалися заспокоїти Андрія Володимировича, обіцяючи швидкий приїзд дівчаток. І, мабуть, подіяло: чоловіка завели всередину та привели до тями. Гостям пообіцяли повернути гроші за зіпсований відпочинок", – наголошується в підписі до відео.

Читайте такожЖителя Росії посадили до в язниці за напад з ножем на самого себеЯк пише trud.ru, власник сауни напав на  відвідувачів, серед яких були жінки. При цьому він був абсолютно голим. Інцидент стався в сауні на вулиці Каслінській, д. 5. У приміщення увірвався голий директор закладу і напав на жінок, які відзначали там день народження. Гості вибігли на вулицю, проте дебошир пішов за ними.

Раніше повідомлялося, як неадекватна росіянка влаштувала дебош у літаку та покусала стюардесу.

Вас також можуть зацікавити новини