Росіяни незадоволені якістю продукції в мережі "Вкусно и точка" / Скріншот

Після 32 років на ринку РФ, відкриття 850 закладів і отримання всенародного визнання "Макдональдс" йде з російського ринку. 

Як йдеться у сюжеті проекту FreeДом, після вимушеного закриття всесвітньо відомої мережі на території РФ кмітливі кремлівські бізнесмени вирішили нажитися на розкрученій франшизі. Нашвидкуруч провели ребрендинг і відкрили мережу "Вкусно и точка".

Але покупці такого гумору і відверто бездарного підходу до ребрендингу не оцінили. До назви нової мережі фаст-фудів з'явилася купа питань. Не менше запитань у росіян і до логотипу нового "макдака", вкраденого, як з'ясувалося, у бренду кормів для тварин. Але все це - ще квіточки. 

"Російські імпортзаміщені бургери виявилися приготовлені за старою російською традицією - мало не на лопатах, з протермінованих продуктів і сумнівних напівфабрикатів", - зазначили журналісти. 

Блогери кажуть, що, найімовірніше, поки що у "Вкусно и точка" використовують старі ресурси, наприклад, булки від "Макдональдса". Цвіль, засмажені у фритюрі комахи і гнилі овочі з першого дня відкриття стали візитівкою "Вкусно и точка".

Як йдеться у сюжеті, новоспечений фаст-фуд виживає завдяки запасам "Макдональдса", які закінчаться вже в кінці липня. Після власникам таки доведеться перейти на 100% імпортозаміщення.

Нагадаємо, не встигли в Росії відкрити мережу фастфуду "Вкусно и точка", якою замінили Mcdonald's, а вже вляпалися в скандал. У логотипі російської мережі упізнали логотип португальської компанії Matosmix, яка займається кормами для тварин.

Вас також можуть зацікавити новини: