Лейтенант ніколи навіть не згадував про батька, який з'явився за "бойовими" виплатами / t.me/a_shtirlitz

Рідня ліквідованого на війні в Україні лейтенанта Володимира Шереметова з Омська вже півроку не може поділити його "бойові" виплати.

Як пише офіцер ЗСУ Анатолій Штефан ("Штірліц") з посиланням на російські соцмережі, Шереметова "відкобзонили" ще 22 липня. Відтоді між родичами спалахнув скандал: батько, який кинув сина понад 30 років тому, відразу ж з'явився після інформації про його ліквідацію.

Стверджується, що лейтенант ніколи навіть не згадував про батька. Його запрошували на весілля окупанта, але він не прийшов.

Відео дня

Про родинні зв'язки росіянин згадав, коли родині прийшли "бойові" виплати "зажмуреного" загарбника. Більш того, батько зазіхнув на свою частку в грошових накопиченнях Шереметова і його дружини.

Втрати РФ в Україні - актуальні дані

ЗСУ продовжують "відправляти до пекла" окупантів. 28 січня перелік мертвих загарбників поповнився іще 800 тілами. Всього втрати Росії у війні проти України зросли до 125 510.

У російських соцмережах доповідають про ліквідацію "цікавих" персон. Наприклад, так стало відомо про знищення на війні серійного убивці, що воював у складі "вагнерівців".

Крім того, знищено чергового "бойового попа", що благословляв російських солдатів на вбивство українців.

У боях "відкобзонено" також бійця загону "Барс", якого пропагандисти охрестили ледь не "термінатором", а ще відомо - десантника з сирійським досвідом - героя російських "казок".

Тривають бої за Бахмут. Прикордонники показали нецензуровані кадри ліквідації штурмового підрозділу росіян.

Також у мережі з’явилося відео знищення російських колон у селі Водяному Донецької області. Спершу українські захисники вдарили по переправі терористів, потім вогнем "потішили" самих окупантів. Трапляються випадки, коли ворог випадково потрапляє у засідку наших снайперів.

Українські бійці зняли, як на їхнього снайпера висунувся з лопатою російський окупант. В результаті "штурмовик" був знищений одним пострілом.

Ще не так давно мережу приголомшили кадри усіяного трупами російських найманців поля на Бахмутському напрямку.

А на Соледарському напрямку українські артилеристи підірвали цілу траншею "вагнерівців", які просувалися до позицій ЗСУ.   

Вас також можуть зацікавити новини: