Пропагандисти мріють залишити Україну без моря / скриншот

На російському телебаченні вже в передчутті "великого наступу" 24 лютого - на річницю кривавого вторгнення в Україну. Пропагандисти марять в цей день ударами по Одесі.

В ефірі стріму Володимира Соловйова один з "воєнкорів" заявив, що "великий наступ вже висить у повітрі".

Воєнкор послався на українського зрадника Олександра Воскобойникова, родом з Одеси, якому "проросійське підпілля" розповіло про ситуацію в місті, в тому числі про приїзд нібито "іноземного легіону". "У Саші (Воскобойникова - ред.) таке відчуття, що будемо бити по Одесі, щоб відрізати Україну від моря", - стверджує рашист.

Таким чином, материкова Україна, в мріях росіян, "автоматично перетвориться в найзаштатнішу європейську країну "без виходу до моря".

Також росіян нібито цікавлять "російські громадяни" і "величезні склади боєприпасів".

Нагадаємо, попередня спроба висадити десант на берегах Одеси для Росії закінчилася потопленням крейсера "Москва".

Росія готує наступ - що відомо

За словами міністра оборони Олексія Резнікова, Росія може приурочити новий масштабний наступ до річниці вторгнення в Україну - 24 лютого. Він додав, що, за оцінкою міністерства, в розпорядженні Росії зараз понад 300 тисяч мобілізованих.

Водночас ворог веде активну розвідку з метою підготовки для наступу на сході України.

Командувач ЗС Литви Вальдемарас Рупшис вважає, що РФ поспішає почати новий наступ, щоб встигнути до початку поставок західної техніки українській армії.

Вас також можуть зацікавити новини: