Навіщо Путін чіпав шишку і чому це принесло йому таке задоволення

Ось уже кілька днів російська патріотична громадськість ворожить, навіщо президент Росії Володимир Путін відкрито лапав поморські шишки і що йому це дало, проте в даній ситуації питання слід ставити по-іншому: яку користь це недвозначне діяння Путіна принесло батьківщині в цілому і спеціально-військовій операції зокрема? Відповідь може бути тільки одна: колосальну!

Якщо уважно придивитися до відеокадрів, на яких Володимир Володимирович в ході найвищого візиту в Архангельську область суне стегна в чан з шишками, можна побачити, як з його напруженого, плечистого обличчя виходять шлаки і сяйво; розписуючись в Книзі почесних шишколюбов, Путін каже: "Повинен зізнатися, що отримав задоволення", - і це не порожні слова, тому що навряд чи Путін пхав в шишки тільки руки, не така він людина, та й самі шишки, швидше за все, не залишилися незпханими... Путін не визнає напівзаходів.

Кожен раз, виїжджаючи в дикі краї своєї неосяжної батьківщини, президент Росії знаходить час для найважливіших державних процедур, будь то ванни з крові з рогами маралів, передбачення результатів війни з Україною по собачих кишках, усікновення ягелю, поїдання пнів, дебати з анальними сомиками і так далі, але навіть на цьому тлі спеціальна сукупна операція з поморськими шишками стоїть осібно, адже російським хлопцям на фронті потрібна допомога. І полягає вона ось у чому.

Відео дня

Не перший день авторитетні воєнкори обговорюють нібито завищену в десятки разів вартість нової польової форми православних витязів. Нова форма називається "Семицвет", що відсилає операторів українських "Хаймарсів" до знаменитої казки "Цветик-семицветик", в якій такому семицветику відривали по черзі кінцівки, примовляючи: "Лети, лети, вагнерок, через запад на восток". Воєнкори, загалом, визнають, що назва хороша, проте чому так дорого за це китайське гівно, цікавляться воєнкори.

А нічого, що російські дизайнери врахували при розробці весь досвід першого року СВО? Що передбачена, зокрема, прострочена кишеня для пральної машини, в розгрузку поміщається по чотири банки "нутеллочки", собача будка і унітаз? Що в кожній куртці є клапан з невийманою приманкою для собак, щоб якщо витязь загине, місцеві собаки безслідно з'їли його тіло, і Батьківщина заощадила на виплатах жадібній вдові і його ушльопку, якому ще й шести немає, а воно вже бухає? Що до поясу спеціальним карабіном пристебнутий кріт, щоб боєць на привалі міг заварити собі ароматної кротовухи, і надувний танк "Армата", в якому завжди можна безпечно відпочити, якщо, звичайно, свої від несподіванки не жахнуть? Що до кожного комплекту додається іконка Путіна з водохресного купання, інноваційне кадило і збірка творів ченця Авеля, який передбачив прихід Поворознюка, крах долара, передоз Зеленського і розпад Америки на Штати? Що в кишені у кожного витязя буде "довідник попаданця", що розповідає про те, що всі хороші витязі після смерті потрапляють в тіло коханки Берії і, озброєні знаннями майбутнього, беруть владу в свої руки, не допускають розвалу СРСР, доходять до Ла-Маншу і миють чоботи у ванні Байдена?.. І це не кажучи вже про такі важливі дрібниці, як планшет з картами, звідки на Білорусь готувався напад, петарди в задніх кишенях для більш ефектного зльоту після попадання українського снаряда і кисета з насінням сільськогосподарських культур (ось тут незрозуміло, звичайно, але укри так часто це російським радять, що, напевно, це теж щось важливе).

Але найціннішим предметом "Семицветика", безсумнівно, буде чудодійна поморська шишка, яку особисто обмироточив своєю скріпою Володимир Володимирович Путін, адже саме для цього він і їздив в таку далечінь. Тепер з собою у кожного російського витязя буде частинка Путіна. До путінської шишки можна буде прикладатися, обережно брати її за щоку, коли скінчився сухпай, - прийде відчуття ситості. Путінською шишкою легко підпалити танк "Леопард", а "Абрамс" вона розриває на шматки; ракети "Хаймарсів" бояться її навіть більше, ніж іконок. Путінська шишка замінює собою військову підготовку, обмундирування, їжу, аптечку і боєприпаси, її можна бухати і заговорювати на відгін українських дронів. Потрапивши в полон до карателів, російський витязь повинен заховати путінську шишку в самому затишному місці, щоб вона не дісталася ворогові. Так, так, саме там. А найкраще зробити це заздалегідь, ще у військкоматі, - толку буде стільки ж, а може і більше. Адже кожен російський солдат повинен знати: Путін любить тебе, синку. В особливо витонченій формі, звичайно, але це ж за Батьківщину.

Василь Рибніков