У ГУР заявили про розстріл льотчика РФ / фото ГУР

У Росії активно розганяють свою версію подій з льотчиком Ту-95 Олегом Стегачовим.

Як пише російський Telegram-канал Baza, Стегачов і його друг - командир вогневих установок у відставці - були поруч з гаражами на вулиці Петровського в Енгельсі.

"Близько 20:00 вони почули три хлопки, схожих на постріли. Після цього чоловіки подзвонили в поліцію і розповіли про дивні звуки. Після приїзду поліції на місці були виявлені три гільзи від травматичної зброї і металева колба-наконечник. Поки невідомо, чи отримав поранення сам Стегачов", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

У РФ запевняють, що Стегачов нібито пішов у відставку ще до широкомасштабного вторгнення Росії в Україну, а зараз він працює в Красноярській комерційній авіакомпанії.

Розстріляний пілот Ту-95 Олег Стегачов - що повідомлялося

Нагадаємо, вдень 3 лютого Головне управління розвідки Міноборони України повідомило, що у Росії розстріляли пілота Ту-95 Олега Стегачова.

За даними, міжнародного розвідувального співтовариства InformNapalm, Стегачов був серед російських пілотів, які бомбили цивільне населення в Сирії:

"Вже тоді ми писали, що це їх підготовка до України і їх потрібно почати знищувати, але переклади на арабську мову не дали значного результату. Сирійці не змогли їм помститися за своїх рідних".

Вас також можуть зацікавити новини: