У Росії на конкурсі поїдання млинців померла жінка / фото t.me/bazabazon

У санаторії "Комунальник" в Омську на честь закінчення зими влаштували конкурс поїдання млинців. Одна з учасниць, 38-річна Тетяна, загинула під час змагання.

Як повідомили в Telegram-каналі Baza, жінка вдавилася на змаганні. Однак це Тетяну не зупинило, і вона вирішила доїсти всю тарілку. Потім учасниця посиніла і почала задихатися.

Оточуючі спробували допомогти жінці своїми силами, але нічого не змогли зробити. Після цього приспів черговий лікар санаторію "Комунальник", який теж виявився безсилим. А коли на місце інциденту прибула швидка, то Тетяна вже померла. Медики лише констатували смерть учасниці конкурсу.

Відео дня

Недавні курйози в Росії

Губернатор Пензенської області вирішив відповісти на західні санкції проти РФ. Він заборонив президенту США Джо Байдену та родині американського лідера відвідувати регіон.

Ватажок чеченських бойовиків Рамзан Кадиров "виписав" сам собі медаль героя Чеченської Республіки. Відповідну нагороду він особисто заснував три місяці тому.

У ніч на 24 лютого на борту літака авіакомпанії "Росія", що здійснював рейс з Сочі до Красноярська, сталася розгерметизація салону. При цьому не у всіх пасажирів випали кисневі маски.

Адміністрація російського міста Владивостока подарувала дружинам ліквідованих в Україні окупантів продуктові набори з м'ясними виробами.

Вас також можуть зацікавити новини: