Російські туристи "ощасливили" співвітчизницю проблемами за зауваження / фото ua.depositphotos.com

Росіяни напилися, а потім вирахували і побили в аеропорту жінку, з якою летіли на одному літаку.

Про це повідомляє E1.RU.

За словами потерпілої, інцидент трапився ще 27 жовтня в аеропорту міста Єкатеринбург після того, як вона зробила попутникам зауваження.

Відео дня

На рейсі авіакомпанії Nordwind Airlines зі Стамбула Наталія не могла заснути через компанію "неймовірно п'яних людей, які розгулювали по салону з пляшками".

Незабаром вони переключили увагу на пасажирку і стали погрожувати їй розправою.

"Я зробила зауваження, пояснила, що погано себе почуваю і хочу спати. Вони відразу почали мені погрожувати. Сказали, що мене виловлять і вб'ють", - каже вона.

Наталя стверджує, що попутники почали знущатися з неї — кричали у вухо і смикали за крісло, попри це екіпаж ігнорував її прохання пересадити її.

Читайте такожУ Росії таксист зґвалтував п'ятому яну пасажирку, а потім відвіз її додомуПісля прибуття в Єкатеринбург компанія вистежила дівчину в аеропорту після проходження митниці і побила її. На відео потерпіла показала розбитий горщик з квітами і синець на губі — в кадр також потрапило обличчя одного з чоловіків.

Наталія подала заяву в транспортну поліцію аеропорту, яка направила її на судово-медичну експертизу. Обставини події з'ясовуються.

Як вже повідомляв УНІАН, цього тижня в Росії зняли з літака неадекватну пасажирку, яка лаялася матом і покусала одну зі стюардес.