Пригожина поховали в Санкт-Петербурзі / скріншот

У мережі з'явилися відео і фото могили ватажка ПВК "Вагнер" Євгенія Пригожина на Пороховському кладовищі у Петербурзі. Перші кадри з місця поховання військового злочинця опублікував пропагандистський російський Telegram-канал Shot.

"Кілька годин тому там пройшла закрита церемонія прощання з творцем ПВК "Вагнер". Пригожина поховали поруч з його батьком", - йдеться у повідомленні.

До цього повідомлялося, що похорон Пригожина пройшов у закритому форматі 29 серпня в Санкт-Петербурзі. При цьому в його прес-службі відзначили, що всі охочі з ним попрощатися можуть відвідати Порохівське кладовище. В оточенні загиблого Пригожина заявили, що його похорон провели у такому форматі за бажанням його родичів.

Могила Пригожина / фото t.me/shot_shot
Могила Пригожина / фото t.me/shot_shot
Могила Пригожина / фото t.me/shot_shot

Смерть Пригожина - останні новини

Як писав УНІАН, на похорон Євгена Пригожина не приїхала російська еліта. За даними FlightRadar, в Петербург прилетіло лише три приватних борту: два з Москви і один з Мурманського міста Котлас.

Також повідомлялося, що Путін таємно нагородив Пригожина як чиновника Кремля. Нібито ватажок ПВК "Вагнер" відкрито носив зірку Героя Росії, а під час обшуку після заколоту у нього нібито знайшли більше десятка держнагород. Офіційно Кремль лише тричі представляв "кухаря Путіна" до нагород.

Вас також можуть зацікавити новини: