Під час послання Путіна багато хто позасинав / колаж УНІАН, скріншоти

Під час послання президента РФ Володимира Путіна до Федеральних зборів 29 лютого, задовго до закінчення спічу, у залі заснули представники усіх гілок влади Росії, пишуть російські пабліки в Telegram.

"На щорічному посланні Федеральним зборам, як зазвичай, не обійшлося без сплячої аудиторії", - повідомляє "Можем объяснить".

Зазначається, що заснули міністр будівництва Ірек Файзуллін і головний виконавчий директор Роснефти Ігор Сєчін. До них приєднався міністр сільського господарства Дмитро Патрушев - син голови Радбезу, якого називають потенційним "наступником" Путіна. Також заснув єпископ Російської православної старообрядницької церкви митрополит Корнилій, а також - Андрій Фурсенко - колишній міністр освіти і нинішній помічник президента Росії.

Відео дня

За даними ресурсу, сонливість, що охопила глядачів 19-го послання, відзначив навіть "воєнкор" Олександр Сладков, який перебував у залі.

"До кінця години в залі почався "падеж телефонів на підлогу", гучні звуки нікого не лякають. Кимарять деякі. Даремно - цікаві речі говорить лідер", - заявив пропагандист.

На оприлюднених фото зафіксовано, як російські чиновники дрімають, сидячи, в оточенні численних колег.

Послання Путіна до Федеральних зборів 29 лютого

Як повідомляв УНІАН, президент РФ Володимир Путін 29 лютого під час свого послання до Федеральних зборів пригрозив "трагічними наслідками" країнам, які наважаться відправити в Україну своїх військових.

За його словами, РФ нібито не збирається нападати на Європу, і західні лідери "повинні розуміти", що у РФ є зброя, яка може вражати цілі на "їхній території". Він також заявив про "реальну загрозу" ядерної війни, яка означатиме знищення людства.

Вас також можуть зацікавити новини: