Під Пітером масштабна пожежа на промзоні / фото з соцмереж

В Росії спалахнула масштабна пожежа. Горіло на території промзони "Уткіна Заводъ" неподалік від Санкт-Петербурга. 

Як повідомляють місцеві Telegram-канали, "задимлення" спостерігається в районі Покровської дороги в Новосаратівці під Всеволожськом. За попередньою інформацією, там відбувалося складання і розбирання автомобілів.

"Сьогодні о 15 годині надійшло повідомлення про сильну пожежу на Покровській дорозі, д.7а в сел. Новосаратівка Всеволожського району. На місце виїхали пожежні частини Леноблпожряту. Попередньо горять відкритим вогнем дошки, вогонь також поширився на побутівки та будівельну техніку", – заявили автори Telegram-каналу "Молния. Ленобласть". 

Під Петербургом масштабна пожежа / фото з соцмереж
Під Пітером спалахнула пожежа на промзоні / фото з соцмереж

Пізніше було уточнено, що "горять 4 побутівки, 2 вантажних автокрани, будівельне сміття, задимлення в прилеглому ангарі з запчастинами". Відзначається, що з палаючих побутівок врятовано 3 людини.

Станом на 17:00 пожежу було локалізовано.

Пожежі в Росії: останні новини

29 квітня в Росії спалахнула масштабна пожежа на заводі з виробництва РСЗВ у Пермі. Це підприємство знаходиться під санкціями ЄС і є єдиним в Росії виробником реактивних систем залпового вогню. 

Увечері 25 квітня пожежа розгорілася в російському селищі Сосьва - загорілися 50 будівель. За словами очевидців, "Сосьви майже не залишилося". 

Водночас "евакуйованих" ув'язнених, які відбували покарання в колонії в згорілій Сосьві Свердловської області, хочуть відправити на війну в Україну. Вони нібито самі виявили таке бажання. 

Вас також можуть зацікавити новини: