Пєсков знайшов "кнопку перезавантаження" для Клінтон після її заяви про НАТО і Путіна / колаж УНІАН, фото REUTERS, фото УНІАН

Прес-секретар лідера РФ Дмитро Пєсков відзначився звинуваченням у бік колишнього держсекретаря Хілларі Клінтон через її слова про те, що Путін сам винен у розширенні НАТО.

Відповідною тезою про те, що "Володимир сам винен" Клінтон виступила в рамках свого сьогоднішнього звернення в Держдепартаменті США. У відповідь Пєсков заявив, що Клінтон слід нагадати про "знамениту кнопку", цитує пропагандистський РБК

"Клінтон і всім тим, хто з нею схильний погоджуватися, нагадати про підміну понять "перебудова" і "перевантаження" або що там було - по-моєму, "розрядка" і "перевантаження". Ось та знаменита кнопка", - заявив Пєсков.

Відео дня

Також він звинуватив Клінтон в манері перевертати "все з ніг на голову" і вказав, що вона відома своїми "підмінами понять".

Клінтон глузливо висловилася про Путіна

Хілларі Клінтон зробила іронічне зауваження на адресу Путіна на трибуні Держдепартаменту США в рамках презентації свого офіційного портрета.

Своєю насмішкою про те, що "Володимир Володимирович" сам спровокував розширення НАТО, Клінтон викликала бурю овацій в аудиторії. Вона нагадала, що раніше ця тема була предметом "розбіжностей", проте Путін своїми діями підштовхнув інші країни "захотіти" в НАТО. 

Як відомо, у травні 2022 року Швеція та Фінляндія подали заявку на членство в НАТО. Усі країни блоку, крім Угорщини та Туреччини, підтримують цей намір. Нещодавно в Угорщині відзначилися новою причиною про те, чому Швеції немає місця в НАТО.

Вас також можуть зацікавити новини: