Володимир Путін / фото REUTERS

Багато росіян втомилися від політики президента РФ Володимира Путіна та чекають якнайшвидшого закінчення війни в Україні.

Таку думку в ефірі FreedomUA висловив російський політолог Федір Крашенінніков, який, за його словами, вимушено виїхав з РФ.

"Я думаю, що основне почуття, яке люди відчувають, це відчуття зростаючої втоми від усього цього. Причому це відчувають люди з різних сторін, в тому числі люди, які спочатку були готові підтримати цю війну, тому що вони до кінця не розуміли або не хотіли розуміти, що відбувається. Тепер, коли все це триває так довго, всі вже приблизно зрозуміли, що нічого хорошого не виходить, що чим далі, тим гірше", – заявив він.

На думку політолога, є серед росіян ще ті, хто сподівається, що Путін якось "вирулить" і що війна скоро закінчиться "чим-небудь хорошим".

"А люди менш оптимістичні стосовно Путіна чекають поганого кінця і думають "Боже мій, нехай це хоч як-небудь швидше скінчиться", тому що неможливо нескінченно жити у цьому ритмі", – зазначив Крашенінніков.

Нагадаємо, в українській розвідці заявили, що на Путіна були замахи після 24 лютого з боку представників Кавказу.

Вас також можуть зацікавити новини: