Терорист Гіркін розніс топ-пропагадінстів Кремля / скріншот

Терорист Ігор Стрєлков-Гіркін знову накинувся на російську владу. Цього разу під роздачу також потрапили топ-пропагандисти Кремля.

"Нинішні наші правителі самі не вірять в те, що говорять. Це відчувається. Коли головна пропагандистка від патріотизму Маргарита Симоньян - алкоголічка, яка абсолютно розклалася, або Антон Красовський – п*дерастичний пропагандист, який був одним з головних патріотів. Коли люди, які розповідали, що російського народу не існує, а є тільки росіяни, видавлюють з себе слово російський – це бридко. Коли ми говоримо, що нацисти в Україні повинні бути розгромлені, а потім особистий представник президента, який проживає в Лондоні, олігарх Абрамович їх пригощає делікатесами в своєму літаку", - обурився Гіркін.

При цьому він закликав владу РФ позбутися лицемірства та бути хоча б відносно чеснішою, адже інакше нічого не вийде.

"Моя апеляція до Путіна не для того, щоб його повалити. Поки ми не позбудемося цього гівна, що скупчився навколо нього з часів Єльцина, у нас нічого не вийде. Нічого не вийде. Поки влада вважає, що патріотичним повинен бути тільки народ, а їх це не стосується – нічого не вийде. Пропаганда нормальна теж не вийде", - підсумував терорист.

Випади Гіркіна на адресу Путіна - що відомо

9 квітня терорист Ігор Стрєлков-Гіркін потрапив у немилість кремлівських пропагандистів через критику президента РФ Володимира Путіна. За його словами, РФ вже півроку терпить тільки поразки. На цьому тлі він задумався про майбутнє російського диктатора.

Гіркін назвав Путіна "за фактом ще лідером нації", "поки він не помре або його не повалять".  Крім того, терорист поскаржився, що іншого президента у росіян немає, і що Путін "сам створив таку чудову систему".

У відповідь на це російський пропагандист Володимир Соловйов накинувся на бойовика і назвав його "нікчемою". Також він почав погрожувати Гіркіну тим, що справжні "російські патріоти" цього "ні хріна не забудуть".

Крім того, якась "Тетяна з Новосибірська" вимагає перевірити Гіркіна на предмет дискредитації ЗС Росії. Займатися цим доведеться слідчим органам Санкт-Петербурга.

Вас також можуть зацікавити новини: