У Великому Новгороді "Бойове братство" розповідає дітям, як стріляти з гармати Макарова / Колаж УНІАН, фото t.me/stalin_gulag

У Росії четвертокласників стали "озброювати" пістолетами Макарова: навчанням дітей зайнялося "бойове братства".

У Великому Новгороді керівнику організації дозволили принести пістолет на урок після серії насильницьких подій, коли неповнолітні діти розстрілювали своїх однокласників, зазначає "Сталингулаг".

Учитель з "Бойового братства" розповів дітям, як користуватися пістолетом і дав його маленькій дівчинці, показуючи, як слід тримати вогнепальну зброю. 

Відео дня

РосЗМІ зазначають, що адміністрація школи вітає такі уроки.  

Детальніше про "Бойове братерство" 

"Бойове братство" у РФ позиціонує себе, як некомерційна організація ветеранів, члени якої брали участь в локальних війнах і військових конфліктах. 

Згідно з загальнодоступними даними, "бойове панство" налічує близько 90 тисяч діючих членів організації. Відділення панства створені в 85 суб'єктах РФ, а також в Казахстані. 

Росія привчає дітей до зброї з ранніх років

Відзначимо, що на тлі путінської "СВО" Росія почала привчати дітей до зброї з ранніх років. Згідно з проектом наказу Мінпросвіти РФ, діти повинні знати про сучасні методи ведення війни і бути здатними брати в них активну участь. Зокрема, до нового шкільного курсу "Основи безпеки та захисту Батьківщини" додали уроки поводження з вогневою зброєю, тактичну, стройову та інженерну підготовки, а також основи військової медицини. Кожна з "методик" охоплює навички, які можуть стати в пригоді дітям на війні.

Вас також можуть зацікавити новини: