Підозрювані у вбивстві 5-річної дівчинки / скріншот

У російській Костромі суд заарештував підозрюваних у викраденні, зґвалтуванні та вбивстві 5-річної дівчинки Вероніки Ніколаєвої – 44-річного Дениса Герасимова та його співмешканця 24-річного Вадима Бєлякова.

Про це повідомляє Telegram-канал 112.

За даними слідства, Герасимов і Бєляков викрали дівчинку вдень 4 січня біля Будинку культури, де працювала її мама.

Варто відзначити, що момент викрадення дитини потрапив на відео. На кадрах видно, як один з підозрюваних несе дитину, й ніхто з очевидців, попри крики дівчинки, не втрутився.

Тіло дитини з численними ножовими пораненнями виявили у спортивній сумці, в одній з кімнат гуртожитку неподалік. Перед вбивством дівчинку зґвалтували.

Двоє затриманих зізналися у вбивстві дитини. Відомо, що Герасимов вже притягувався до відповідальності за виготовлення дитячої порнографії та педофілію, а Бєляков був засуджений за крадіжку грошей з банківського рахунку.

Читайте такожУ Москві дівчина вистрибнула з четвертого поверху, рятуючись від ґвалтівникаЗа даними ЗМІ, затримані перебували у любовних стосунках з 2012 року, коли Бєлякову було всього 15 років. У 2015 році пара опублікувала своє інтимне відео в Інтернеті, це і стало приводом для порушення кримінальної справи. Після звільнення педофіл-рецидивіст продовжив жити разом зі своєю "жертвою".

"На допиті затримані розповіли, що викрадення та вбивство дитини не планували, все вийшло спонтанно... Бєляков й Герасимов йшли вулицею та побачили дитину. Бєляков жартома запропонував партнеру зловити дівчинку і познущатися", – йдеться у повідомлення.

Після їх затримання місцеві жителі проводили сход, вимагаючи видати злочинців для самосуду.

Раніше повідомлялося, як у Росії педофіл зґвалтував та задушив двох 10-річних дівчаток.

Вас також можуть зацікавити новини: