Вертоліт з кортежу Медведєва потрапив в аварію при посадці на Білоярській АЕС / фото УНІАН

Вертоліт з кортежу заступника Голови Ради Безпеки Російської Федерації Дмитра Медведєва вкрай невдало приземлився на території Білоярської АЕС. Літальний апарат під час посадки зачепив дорожній знак.

За інформацією російського видання E1.RU, у Мі-8 в результаті аварії відірвало Рульовий гвинт. Відзначається, що інцидент стався 2 березня, коли Медведєв відвідав з робочим візитом АЕС.

При цьому на Білоярській атомній електростанції заперечували, що це був вертоліт Медведєва.

Відео дня

"Чому ви вирішили, що це вертоліт Медведєва? Це хто вам сказав? На ньому був не він. Я без поняття, хто на ньому приземлявся. Всі питання з цього приводу адресуйте військовим", - заявив керівник управління інформації та громадських зв'язків АЕС Андрій Яшин.

Повідомляється, в аеропорт Медведєва відвезли на авто, через що перекривали траси, що призвело до пробок. За словами свідків, пошкоджений вертоліт залишився стояти перед четвертим енергоблоком.

Заяви Медведєва по Україні - що відомо

Заступник Голови Радбезу Росії Дмитро Медведєв погрожував ядерним Апокаліпсисом у разі удару по тимчасово окупованому Криму.

Після візиту до Києва президента США Джо Байдена у "правої руки" Путіна сталася істерика. Медведєв заявив, що Байден нібито "клявся у вірності київським неонацистам", і обіцяв зброю, від поставок якої "заробляють натовські ВПК".

У якийсь момент у нього настало прозріння і заступник голови Радбезу РФ визнав, що програш Москви у війні проти України призведе до її краху, тому що її просто розірвуть. 

Вас також можуть зацікавити новини: