Батьки трьох і більше дітей зможуть поповнити резерви армії РФ / фото ua.depositphotos.com

Російські депутати придумали новий спосіб поповнення лав "гарматного м'яса" для відправки в Україну. Чоловіки, у яких від трьох дітей, можуть підписати контракт з армією.

Відповідний документ з'явився в російській електронній базі.

Зміни запропонували депутати Держдуми РФ на чолі з головою комітету з оборони Андрієм Картаполовим. Поправки мають намір внести до законів "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію в РФ" та "Про військовий обов'язок і військову службу".

Відео дня

Пропозиції передбачають, що чоловіки, у яких на утриманні троє та більше дітей, зможуть укласти контракт про перебування в мобілізаційному резерві. Автори законопроекту вказали, що зараз дана категорія чоловіків не може бути покликана на військові збори незалежно від їх бажання. Вони навіть не можуть укласти контракт на резерв.

У Росії знайшли новий спосіб поповнити лави 'гарматного м'яса' для відправки в Україну
У Росії знайшли новий спосіб поповнити лави 'гарматного м'яса' для відправки в Україну

Як повідомляв УНІАН, ЗСУ офіційно пішли в контрнаступ на півдні наприкінці серпня. Станом на 9 вересня, за підрахунками Інституту вивчення війни захисники відбили у ворога 2,5 тисячі квадратних кілометрів.

Крім того, станом на 12 вересня ЗСУ знищили 52950 російських окупантів. Варто відзначити, що ще з весни час від часу з'являється в ЗМІ інформація про проблеми з мобілізацією в Росії. Влада навіть почала набирати найманців серед ув'язнених. 

Вас також можуть зацікавити новини: