Сюжет дня : Відставка Разумкова

Відставка Разумкова

Чутки про ймовірну відставку Дмитра Разумкова з посади голови Верховної Ради України поширюються вже давно.

17 вересня 2021 року в ефірі програми "Свобода слова" Дмитро Разумков, його перший заступник Руслан Стефанчук і голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія посперечалися через законопроект про олігархів, який спікер направив до Венеційської комісії, попри позицію фракції "СН", яка виступала проти цього кроку.

Разумков пояснив, що відправив законопроект до Венеціанської комісії за зверненням чотирьох опозиційних фракцій і груп та Уповноваженого ВР з прав людини.

30 вересня Дмитро Разумков повідомив, що "Слуга народу" ініціювала його відставку з посади голови Верховної Ради. Пізніше в "Слузі народу" заявили, що звернення Давида Арахамії про отримання підписних листів про відставку Разумкова – його особиста ініціатива.

2 жовтня в Трускавці розпочався збір підписів народних депутатів від "Слуги народу" за відставку Дмитра Разумкова з посади голови Верховної Ради України. Протягом кількох годин "слуги" зібрали необхідну кількість підписів. Процедуру відкликання Разумкова з посади фракція розпочне вже 4 жовтня.

Новини про можливу відставку спікера Верховної Ради України Дмитра Разумкова

Останні новини
завантаження...
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся