На Донбасі загинули двоє українських військових / фото pixabay.com

В районі проведення ООС на Донбасі в результаті ворожого обстрілу загинули двоє українських військових.

Про це йдеться у ранковому зведенні прес-служби ООС.

Читайте такожОкупанти обстріляли Водяне і Золоте-4 на Донбасі: два українських військових отримали поранення

Як повідомляється, від початку поточної доби збройні формування Російської Федерації два рази порушили режим припинення вогню.

Опівночі противник, застосовуючи гранатомети різних систем та стрілецьку зброю, двічі відкривав прицільний вогонь по позиціях наших захисників неподалік Водяного.

"На жаль, унаслідок ворожого вогню два українських військовослужбовці отримали поранення, несумісні з життям", - йдеться у повідомленні.

Командування об’єднаних сил висловлює співчуття родинам загиблих.

Як зазначається, на вогневі провокації противника підрозділи Об'єднаних сил надали адекватну відповідь, змусивши російсько-окупаційні війська повернутись до режиму тиші.

"Така зухвалість противника свідчить про те, що збройні формування Російської Федерації спрямовано йдуть на зрив домовленостей, що були досягнуті Тристоронньою контактною групою 22 липня 2020 року. Сьогоднішній обстріл доводить, що противник не має на меті досягнути миру", - йдеться у заяві командувача Об'єднаних сил.

Про дії російсько-окупаційних військ негайно було повідомлено представників ОБСЄ через Спільний центр з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

Вас також можуть зацікавити інші новини: