Реперка показала фото / instagram.com/alyona.alyona.official

Тексти пісень української реперки alyona alyona почали вивчати в Кембридзькому університеті.

Читайте такожПринц Вільям та Кейт Міддлтон запустили канал на YouTube (відео)

В мережі з'явилося посилання на Zoom-конференцію Cambridge Ukrainian Studies, до якої пропонують приєднатися всім бажаючим для розмови з реперкою.

Відео дня

"alyona alyona розповість про свою музику і реп-сцену в Україні. У минулому вона була завідуючою дитячим садком в передмісті Києва, прославилася в 2018 році, коли її сингл "Рибки" став вірусним на YouTube. До 2019 року вона випустила свій дебютний альбом "Пушка", який приніс їй визнання New York Times (травень 2019 року) як одного з 15 найважливіших артистів Європи, як в музичному, так і в соціальному плані. Це також призвело до появи тематичної статті в Vogue (квітень 2019 року), в якій alyona alyona була названа "найнесподіванішою реп-зіркою України". Артистка використовує свою музику, щоб розповідати історії про повсякденні справи, але при цьому вона ламає стереотипи, прокладає нові шляхи і визначає себе. Як пише The New York Times, "alyona alyona вивергає блискавичні потоки - і ніяких лайок. Вона також читає реп про толерантність і прийняття, завдяки чому у неї з'явилися шанувальники серед прогресивної молоді України", - йдеться в описі.

Відзначимо, що дебютний альбом alyona alyona включає пісню "Як би я була не я", яка є основним навчальним текстом в SL9: Введення в мову, літературу і культуру України - курс, пропонований Кембридзьким університетом.

Вас також можуть зацікавити новини: