Трінні Вудал осоромилася в прямому ефірі / biography-live.ru

Британська фешн-модель Трінні Вудал вийшла в прямий ефір, в якому хотіла продемонструвати своє перетворення. Але закінчилося це справжнім конфузом.

У момент, коли Трінні знімала кофту, у неї засвітилися оголені груди. І все тому, що зірка не помітила, як розстебнувся її бюстгальтер. Коли передплатники вказали Вудал на її "промах", вона видалила відео з Instagram, щоб не потрапити в бан. Але відео вже встигло розлетітися всією мережею.

Що відомо про Трінні Вудал

В Instagram у Трінні майже мільйон фоловерів, яким вона розповідає про тренди моди. Також вона фешн-експерт на американському телебаченні. 

Крім того, Вудал випустила книгу з модними порадами, яка стала "настільною" для любителів моди. Ще Трінні стала співавтором книги What Not to Wear, яка отримала британську книжкову премію. Було продано понад 670 000 примірників. У співавторстві з нею вийшло ще 11 книг з порадами про моду, деякі з яких стали бестселерами в Сполученому Королівстві і Сполучених Штатах, а зараз було продано понад 3 мільйони копій по всьому світу.

У 2003 році вона запустила лінійку коригувальних трусиків Trinny & Susannah's Original Magic Knickers, які продаються в 30 країнах світу.

Вас також можуть зацікавити новини: