Кадр з Marvel Wolverine – гри про Росомаху / скріншот

В ніч з 9 на 10 вересня Sony провела пряму трансляцію PlayStation Showcase 2021, на якій анонсувала нові ігри для PS5. УНІАН вибрав головне з презентації.

Ремейк Star Wars: Knights of the Old Republic

Студія Aspyr спільно з Lucasfilm анонсували ремейк культової рольової гри Star Wars: Knights of the Old Republic.

Гра вийде на PlayStation 5.

Трейлер Marvel's Spider-Man 2

Студія Insomniac Games анонсувала Marvel's Spider-Man 2. У грі буде дві Людини-павука: Пітер Паркер та Майлз Моралес. А антагоністом стане Веном.

Трейлер Marvel's Wolverine

Ще одним анонсом від Insomniac Games стала Marvel's Wolverine – гра про Росомаху. За словами розробників, події екшену відбуватимуться в одній всесвіту з Marvel's Spider-Man.

Трейлер God of War: Ragnarok

Santa Monica презентувала перший повноцінний трейлер довгоочікуваного екшену God of War: Ragnarok. У ролику можна побачити дорослішого Атрея, сина Кратоса, який у новій частині навчиться викликати духа-звіра і їздити на ньому верхи. В трейлері також показали Тюра – скандинавського бога війни, з яким ймовірно Кратос і Атрей об'єднають зусилля у боротьбі з Тором.

Трейлер Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Ремастер Uncharted 4: A Thief's End і доповнення The Lost Legacy випустять на PS5 та ПК напочатку 2022 року.

Трейлер Gran Turismo 7

Гоночний симулятор Gran Turismo 7 отримав новий трейлер і дату релізу - гра вийде на PS5 вже 4 березня 2022 року. У грі буде повноцінна сюжетна кампанія, фоторежим, розширений інструментарій для створення унікального дизайну автомобілів і багато іншого.

Трейлер Forspoken

Ексклюзив PS5 – гра Forspoken розповідає про дівчину, яка незвичайним чином перенеслася з Нью-Йорка в фентезійний світ, повний небезпечних монстрів. Використовуючи здібності, які їй дарує браслет, дівчина мусить битися з чудовиськами і знайти шлях додому. Сюжет до гри написав Гері Вітта, сценарист фільму "Бунтар-один: Зоряні війни. Історії".

Гра вийде навесні 2022 року.

Трейлер GTA V та GTA Online для PS5

Некстген-версия GTA V вийде в березні 2022 року.

Трейлер Alan Wake Remastered

Фінська студія Remedy показала дебютний трейлер ремастера екшену Alan Wake. Оновлений психологічний трилер про письменника вийде на ПК та консолі 5 жовтня.

Трейлер Marvel's Guardians of the Galaxy

Гра за мотивами "Вартових Галактики" від студії Eidos Montreal отримала дату релізу – 26 жовтня.

Трейлер Tiny Tina's Wonderlands

Tiny Tina's Wonderlands – це спін-офф серії Borderlands. Гра вийде на ПК і консолі 25 березня 2022 року.

Vampire: The Masquerade – Bloodhunt

Королівська битва в декораціях Vampire: The Masquerade. На PS5 гра буде поширюватися за умовно-безкоштовною моделлю.

Крім того, на конференції показали інді-адвенчуру Tchia, корейський рольовий екшен Project EVE, трейлер кооперативного шутера Rainbow Six Extraction, черговий ролик про містичний Ghostwire: Tokyo, від творця Resident Evil, Шінджі Мікамі, а також KID A MNESIA Exhibition – інтерактивний проект про творчість гурту Radiohead. Повний запис трансляції можна подивитися нижче.

PlayStation Showcase 2021 – повний запис трансляції