На Дніпропетровщині чоловік наніс тяжкі травми двом сусідам та поранив трьох поліцейських під час затримання / фото dp.npu.gov.ua

У місті Кам’янське Дніпропетровської області підозрюваний у скоєнні злочину під час затримання 11 квітня напав на поліцейських з ножем та молотком.

Читайте такожВ Полтаві чоловік влаштував стрілянину через сварку в маршрутці (відео)

Про це УНІАН повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в області.

Відео дня

В поліції уточнили, що чоловік тяжко побив двох своїх сусідів, які були доставлені до лікарні з черепно-мозковими травмами. Після прибуття на місце правоохоронців, які намагалися вгамувати дебошира, він напав на них.

«До поліції надійшло повідомлення, що зловмисник побив гайковим ключем чоловіка та жінку, нанісши їм тяжкі тілесні ушкодження. Під час його затримання за місцем проживання він поводився агресивно та чинив опір поліцейським», - йдеться у повідомленні.

фото dp.npu.gov.ua

Зловмисник накинувся на правоохоронців з ножем і молотком та завдав тілесні ушкодження трьом поліцейським. Для знешкодження зловмисника вони змушені були застосувати табельну зброю.

Один з правоохоронців отримав колото-різані рани, двоє інших правоохоронців постраждали від ударів молотком. Всі троє правоохоронців були доставлені до лікарні.

За фактом посягання на життя працівника правоохоронних органів поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 348 Кримінального кодексу України.

фото dp.npu.gov.ua

Як повідомляв УНІАН, у березні в центрі Одеси під час бійки з різаниною постраждали шість осіб.