У Вишгороді чоловік з пістолетом влаштував конфлікт з "екстрасенсами" / kv.npu.gov.ua

У місті Вишгород Київської області молодик влаштував стрілянину під час зйомки шоу-програми «Битва екстрасенсів» каналу «СТБ».

Читайте такожДо Землі наближається астероїд: екстрасенси та лікарі дали свої поради (відео)

Як повідомляється у Facebook Поліції Київської області, хулігана вгамував наряд групи реагування патрульної поліції, який одразу прибув на виклик журналістів.

Відео дня

Повідомляється, що знімальна група телеканалу проводила зйомки чергової передачі програми в одному з багатоквартирних будинків. Одному з сусідів вкрай не сподобались незрозумілі «ритуали» провидців, розкидані голки та розставлені свічки.

Розлючений хлопець вибіг на вулицю зі зброєю у руках і, викрикуючи нецензурну лексику, декілька разів вистрілив у землю. На щастя, з людей ніхто не постраждав.

На місці пригоди поліцейські вилучили стартовий пістолет, набої та гільзи. За фактом хуліганства відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України.

kv.npu.gov.ua

Також працівники поліції встановлюють законність проведення зйомок такого шоу, оскільки мешканці будинку про це не були повідомлені.

В коментарях до публікації поліції користувачі уточнюють, що «ритуали» екстрасенси влаштували просто під дверями зловмисника.

Відео з місця пригоди оприлюднено у Facebook проекту dtp.kiev.ua. На ньому учасник конфлікту лається зі знімальною групою, та заявляє, що під його помешканням підпалили свічки та намалювали пентаграму.

У 2017 році Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оштрафувала телеканал СТБ на 1,655 млн грн за трансляцію телепередач, які можуть чинити негативний вплив на моральний розвиток дитячої і підліткової аудиторії.