Вбивство дівчинки обростає новими подробицями / фото УНІАН

Батьки 11-річної Даші Лук'яненко з Одещини, яку жорстоко позбавив життя сусід, стверджують, що родичі вбивці були в курсі, що саме він скоїв цей страшний злочин, і могли допомагати йому приховати сліди.

Читайте такожВ Одесі суд заарештував підозрюваного у вбивстві 11-річної Дарини Лук'яненко

Як розповів батько Даші, вночі, після зникнення дівчинки родичі Миколи Тарасова принесли додому цілу упаковку оцту, передає "Обозреватель".

Відео дня

"...Під час пошуків вони вночі приходили на ринок, перелізли через паркан і взяли у себе в контейнері упаковку оцту. Щоб з його допомогою відмивати сліди крові в будинку. Якби вони брали його для заготовок, то досить було б взяти пляшку, потім ще одну. Навіщо серед ночі раптом знадобилася упаковка?" – вважає Сергій.

Як повідомляв УНІАН, 11-річна Дарина Лук'яненко пропала вдень 13 червня по дорозі на заняття танцями в смт Іванівка Одеської області. З того дня дитину розшукували сотні людей - співробітники поліції, Нацгвардії, ДСНС, волонтери, в спецоперації були задіяні водолази і авіація.

19 червня Лук'яненко виявили вбитою у вигрібній ямі. За підозрою у вбивстві було затримано 22-річного місцевого жителя Миколу Тарасова.

Злочин попередньо класифіковано за ч. 4 ст. 152 (спроба зґвалтування неповнолітньої), ч. 2 ст. 146 (викрадення), ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство), ст. 297 (наруга над тілом).

21 червня Тарасова помістили в СІЗО без права внесення застави.