Рух на мосту обмежили, але транспорт продовжує їздити / facebook.com/bolgrad.drugba

У Болградському районі Одеської області через викрадення металевих конструкцій сьогодні обвалився автомобільний міст.

Як повідомили УНІАН у Болградській райдержадміністрації, на ділянці дороги Т-16-06 Болград - Кубей призупинено рух автомобільного транспорту у зв'язку з пошкодженням дороги.

Читайте такожШукали чотири роки: у Києві затримали тренера-педофіла

Відео дня

За інформацією РДА, на цій ділянці (міст) невідомі особи вкрали металеві конструкції, на яких тримались бетонні плити, що призвело до обвалу.

Зараз до місця обвалу виїхало керівництво Болградської райдержадміністрації та інші служби району для вжиття відповідних заходів.

Найближчим часом почнуться відновлювальні роботи.

Водіям пропонують альтернативний маршрут - проїзд до села Кубей можливий дорогою Василівка - Калчева - Кубей.

Як повідомив в. о. голови Болградської РДА Андрій Кучмієв, через обвал мосту ухвалено рішення обмежити рух. Відновлювальні роботи розпочнуться, коли настануть сприятливі погодні умови (зараз на півдні області йдуть дощі - УНІАН).

За словами очевидців, до прибуття на місце НП представників відповідних служб, деякі водії вирішували їхати по залишках мосту - проїжджали поруч із величезним провалом. Зокрема, так вчинив водій одного з рейсових автобусів, пасажири якого пройшли зруйнованим мостом пішки.

Зараз проїзд перекрито.

Як повідомляв УНІАН, на шостому етапі траси «Таврида», в районі Бахчисарая (територія окупованого Криму) водій самоскида зніс частину недобудованого шляхопроводу.