Десятки містян прийшли до райвідділку поліції й запалили шини/ фото: dsnews.ua

Очільник Херсонської обласної державної адміністрації Юрій Гусєв пообіцяв контролювати хід розслідування щодо вбивства в Каховці за участі поліцейського, яке стало причиною протестів під відділенням поліції.

Читайте такожУ Києві в орендованій квартирі виявили тіла двох дівчат у шафі

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Відео дня

«Розслідування вбивства 26-літнього місцевого жителя Володимира Чебукіна, яке відбулось зранку 1 січня в Каховці, має бути професійним та неупередженим. Саме на цьому я наголосив під час заслуховування цього питання на координаційній нараді з правоохоронцями 3 січня», - написав він.

За його словами, підозрюваного, який виявився екс-співробітником органів внутрішніх справ, затримано у порядку ст. 208 КПК України, а суд прийняв рішення про його арешт. Щодо іншого учасника подій - діючого поліцейського - відбуваються перевірки з використанням поліграфу.

«Хід розслідування контролюватиму особисто. Планую разом з новопризначеним прокурором області Ігорем Васильовичем Івченком зустрітись з родиною загиблого. Жодні зв‘язки не допоможуть винним уникнути покарання», - запевнив Гусєв.

Як повідомляв УНІАН, у Новій Каховці на Херсонщині десятки містян прийшли до районного відділення поліції й запалили шини. У такий спосіб вони влаштували протест через вбивство 26-річного земляка. Все сталося у новорічну ніч.