У Боярці інцидент на залізничному переїзді стався не через те, що черговий був п'яний, з'ясували журналісти / ілюстративне фото УНІАН

У місті Боярка (знаходиться під Києвом) залізничний переїзд був закритий приблизно 30 хвилин не через те, що черговий був п'яний.

Поліцейські перевірили, чи був у крові співробітника "Укрзалізниці" алкоголь, і отримали негативний результат, повідомив Telegram-канал Magnolia TV.

"Викликаний поліцейський перевірив наявність алкоголю в крові потерпілого. За результатами перевірки – алкоголь не виявлено", – зазначається на каналі.

За його даними, медики, які приїхали, з'ясували, що у чергового на зміні був високий тиск. Чоловікові запропонували госпіталізацію.

Нагадаємо, 21 листопада стало відомо, що у Боярці на залізничному переїзді стався незвичайний інцидент – протягом 30 хвилин переїзд був закритий, скупчилися десятки машин, проте ніякий потяг не проїжджав.

Очевидець поділився, що люди пішли до залізничника в будку і знайшли його сплячим. У мережі стверджували, що чоловік був у стані алкогольного сп'яніння.

Вас можуть зацікавити такі новини: