З'явилися подробиці ДТП з жертвами біля Шахтарська / фото t.me/itsdonetsk

Вантажівка російських окупантів протаранила маршрутку біля тимчасово окупованого Шахтарська в Донецька області. Смертельну аварію вже спихнули на водія мікроавтобуса.

За словами радника мера Петра Андрющенко, водій маршрутки опинився в числі загиблих.

"Шахтарськ сьогодні. Вантажівка окупантів протаранила маршрутку. 16 людей загинули. Винним вже призначено водія маршрутки, який теж загинув", - йдеться в його повідомленні в Telegram. 

Він зазначив, що росіяни знову не винні - жоден військовий не затриманий або заарештований. 

"Навіть у таких дрібницях російська політика незмінна. Пасажири самі себе вбили, а водій просто пішов на таран. Чекаємо Майн кампф під сидінням або тату з тризубом на трупі водія. Росія - країна вбивця", - підсумував Андрющенко.

Смертельна ДТП під Шахтарськом - що відомо

Вранці 7 грудня на трасі між тимчасово окупованими Шахтарськом і Торезом в Донецькій області сталася смертельна аварія. В результаті зіткнення російської військової вантажівки з мікроавтобусом, в якому перебували цивільні, загинули 16 осіб.

За попередніми даними, водій мікроавтобуса виїхав на зустрічну смугу. 

Варто відзначити, що це не перший подібний випадок. Так, влітку в тимчасово окупованому Криму сталася аварія за участю вантажівок і легкових авто. В результаті ДТП загинула людина, багато поранених, серед яких діти.

Вас також можуть зацікавити новини: