Рятувальники на місце події не викликались / фото ГУ ДСНС України у Харківській області

Харків'янин впав на обігрівач і згорів живцем.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Харківській області.

Нещасний випадок стався у ніч на 28 вересня у двоповерховому житловому будинку на вул. Великій Панасівській, 230/1 у Холодногорському районі.

Відео дня

У комунальній квартирі на другому поверсі було виявлено тіло загиблого чоловіка, особа якого встановлюється. Він впав на електричний обігрівач і на ньому загорівся одяг.

Рятувальники на місце події не викликались. Обставини даного нещасного випадку встановлюються.

Читайте такожУ Житомирській області в охопленому вогнем сараї з сіном живцем згорів 6-річний хлопчикНагадаємо, на Вінничині чоловік спалив живцем свого родича.

11 вересня поліція отримала повідомлення про пожежу в одному з приватних будинків села Дубовець. Після того, як рятувальники загасили вогонь, вони знайшли труп господаря будинку - 56-річного чоловіка, який мав інвалідність та пересувався на милицях. Загиблий знаходився на ліжку. Правоохоронці оглянули місце інциденту та знайшли докази підпалу будинку - біля трупа знаходилася каністра з-під палива.

Поліція почала з'ясовувати обставини та швидко затримала підозрюваного - 25-річного чоловіка, який тільки місяць тому вийшов на свободу з місць позбавлення волі. Він є родичем загиблого та напередодні перебував у нього в гостях.