На Київщині знову  пожежі на торфах: столиця в диму / фото Ковальчук Віктор, УНІАН

У вівторок, 6 вересня, в Київській області знову пожежі на торфах.

Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС у Києві. 

"За інформацією від КМДА та Головного управління ДСНС України у Київській області задимленість повітря в Києві спостерігається знову через пожежі на торфах в області. Разом з тим, через ці пожежі маємо і погіршення якості повітря", – йдеться в повідомленні. 

Відео дня

Рятувальники Київщини наголошують, що тримають ситуацію із торф'яними пожежами під контролем, та закликають людей з захворюваннями вжити заходів.

"Людям з проблемами органів дихання та серцево-легеневими хворобами, до поліпшення ситуації фахівці радять тримати вікна зачиненими, обмежити перебування на відкритому повітрі та пити багато води.  Якщо є очищувач повітря, то слід увімкнути його на максимум", – наголошують рятувальники. 

Оновлено (19.31): В КМДА повідомили, що якість повітря у Києві нормалізувалася. Станом на 19:00 спостерігається низький рівень забрудненості

Як повідомляв УНІАН, останнім часом у Києві періодично спостерігається задимлення повітря у зв'язку з пожежами в області. Так, за інформацією Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Київській області, триває ліквідація торф’яних пожеж у Вишгородському та Броварському районах.

Раніше повідомлялося, що вдень 6 вересня у Києві спостерігався високий рівень забрудненості атмосферного повітря. 

Вас також можуть зацікавити новини: