Батька, який збив дитину на Львівщині, затримали / фото Національної поліції

На Львівщині дворічну дитину на смерть збила машина.

Як розповіли в поліції області, трагедія сталась вчора, 10 вересня, близько 21:15 в одному з сіл Яворівського району.

31-річний місцевий мешканець за кермом "Опель" рухався заднім ходом на своєму подвір'ї та наїхав на власну дворічну доньку. Від отриманих травм дитина померла.

Відео дня

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - до 8 років в'язниці з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Читайте такожУ Житомирі молодий водій переїхав трирічну дівчинку на автостоянці ТРЦВодія затримали, невдовзі суд має обрати йому запобіжний захід.

У Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА розповіли, що дівчинка померла до приїзду бригади швидкої медичної допомоги.

Раніше, 3 вересня, в місті Рудки на Львівщині фура "влетіла" у магазин та перевернулася. В ДТП померли троє - водій вантажівки, жінка-пішохід і чоловік, який закрив собою одну з доньок. Тіло батька настільки понівечило, що лікарі навіть не дозволили жінці на нього подивитися.

У Дніпрі матір зробила собі та маленькому сину смертельні уколи. Хлопчик помер, а жінка вижила. Жінка працювала фармацевтом. За даними поліції, вона хотіла вбити дитину та себе.

Вас також можуть зацікавити новини: