На Полтавщині молнія вдарила в каное – зник 16-річний хлопець / колаж УНІАН, фото Нацполіції

У Полтавській області блискавка вдарила в каное навчальної групи місцевого яхт-клубу, внаслідок чого зник підліток. Інцидент стався біля 17:20 у Горішніх Плавнях.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Полтавській області. За попередньою інформацією, в затоці "Барбара" тренувалася на каное група з 5 осіб. Через погіршення погодних умов вони вирішили повернутися на берег. Проте у каное, в якому перебував хлопець 2007 року народження, влучила блискавка.  

"Унаслідок влучання блискавки неповнолітній зник у воді. Наразі на місці події тривають пошукові заходи за участю водних поліцейських, ДСНС, муніципальної варти та громадськості. Пошуки тривають і на воді, і на суходолі", – зазначили правоохоронці.

Відео дня

Станом на 22:06 пошукові заходи ще тривали. Відомості про інцидент внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 137 (Неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей, якщо вони спричинили смерть неповнолітнього або інші тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України. 

Інші інциденти в Україні

30 жовтня на Тернопільщині сталася смертельна ДТП. Водій автомобіля "Infiniti FX35" виїхав на смугу зустрічного руху та врізався у "Peugeot 406", водій якого помер на місці. Серед постраждалих також 4-річна дитина. У ЗМІ пишуть, що за кермом "Infiniti" перебував син місцевої судді. 

26 жовтня повідомлялося, що в Києві велосипедист збив 50-річного чоловіка. За два місяці після інциденту постраждалий помер в лікарні. Відомо, що 37-річний чоловік керував велосипедом у стані наркотичного спʼяніння. Йому загрожує до 5 років позбавлення волі. 

Вас також можуть зацікавити новини: