На прибуття поліції пасажири відреагували з оплесками / колаж УНІАН

На борту літака авіакомпанії WizzAir, що прямував з Ларнаки (Кіпр) до Києва, стався інцидент, пов'язаний з відмовою одного з пасажирів надягати захисну маску.

Відповідне відео опубліковане на сторінці "Оперативний" у Facebook.

На опублікованих кадрах можна побачити, як неадекватний чоловік влаштував скандал після того, як його попросили перебувати на борту в масці. За словами очевидців, з моменту вильоту він не міг заспокоїтися ні на хвилину й чіплявся до інших пасажирів і бортпровідників.

Під час "спілкування" з оточуючими неадекват кричав, що йому "нічим дихати", лаявся і покривав матами людей на сусідніх місцях. Маску він при цьому так і не надів.

Читайте такожВ Одесі агресивні клієнти побили касира АТБ за прохання надіти маски (фото)

У підсумку по прильоту до Києва, на борт викликали поліцейських. Їм порушник намагався довести, що нічого не порушував і навіть погрожував судом. Примітно, що прибуття копів інші пасажири вітали оплесками й помітили, що їх поява дещо втихомирила неадеквата. За інформацією джерела, в результаті його затримали.

Як раніше повідомляв УНІАН, лоукостер Wizz Air ввів обов'язкову вакцинацію екіпажів - нововведення торкнулося як пілотів, так і бортпровідників.