У Черкасах бабусі, яка не вберегла внука, загрожує до восьми років тюрми / ілюстративне фото УНІАН

Черкаські правоохоронці повідомили про підозру бабусі, яка після падіння внука, 2014 року народження, не звернулася до медиків. Хлопчик з травмами потрапив до реанімації, а бабусі тепер загрожує позбавлення волі.

Правоохоронці розпочали провадження по ч. 3 ст. 135 (залишення малолітньої дитини в небезпеці, що спричинило тяжкі наслідки) Кримінального кодексу, жінці загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі, йдеться на сайті Головного управління Нацполіції в Черкаській області.

За даними поліції, вирішувалося питання щодо обрання бабусі постраждалого запобіжного заходу.

Відео дня

Хлопчик травмувався у Черкасах у 20 числах серпня. Бабуся стверджувала, що хлопчик отримав травми у результаті падіння з купи цеглин, які лежали у дворі. Спочатку жінка не звернулася до медиків, а 24 серпня побачила, що внук лежить у ліжку без свідомості.

У Черкасах бабусі, яка не вберегла внука, загрожує майже 10 років тюрми / фото ch.npu.gov.ua

Бабуся викликала швидку, і дитину доставили у реанімацію Черкаської обласної дитячої лікарні. Медики повідомили про інцидент правоохоронцям.

Жінка тимчасово опікувалася внуком. Батьки хлопчика знаходилися у Києві. Сім’я постраждалого не вважалась неблагополучною.

Вас можуть зацікавити такі новини: