За скоєне зловмиснику загрожує до десяти років в’язниці / фото REUTERS

На Одещині затримали водія таксі, який зґвалтував та пограбував пасажирку.

Як повідомили у регіональному главку Національної поліції, молода жінка, аби доїхати додому після роботи, викликала таксі через один із мобільних застосунків. Їй передзвонив водій та запропонував дещо змінити маршрут, бо йому нібито необхідно заїхати у справах до свого дому. 

"Одеситка погодилася, а чоловік відвіз її за місто, зґвалтував, погрожуючи ножем, та відібрав у неї понад вісім тисяч гривень. З її мобільника він дістав та викинув сім-картки, щоб жінка не змогла нікому подзвонити", - розповіли у поліції.

Відео дня

Потім, висадивши потерпілу з автомобіля, правопорушник з місця злочину втік. Жінка самостійно дісталася додому і розповіла близьким, що з нею сталося, а ті повідомили про це правоохоронцям.

Наступного дня поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявися раніше судимий за розбійний напад та заволодіння транспортним засобом житель Одеського району. Правоохоронці затримали фігуранта. Під час слідчих дій у нього вилучили ніж та частину грошей потерпілої. Іншу частину правопорушник встиг витратити.

Фігуранту повідомлено про підозру у зґвалтуванні та грабежі, вчиненому повторно. Згідно з рішенням суду, чоловіка помістили під варту. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

У соцмережах люди пишуть, що зловмисник – водій, який користувався додатком "Індрайвер", потерпіла – 18-річна дівчина, яка замовила таксі з села Лиманка. Водій вивіз її у бік міста Чорноморськ, де погрожував ножем, бив по голові та зґвалтував у машині. Медики діагностували у дівчини закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку тощо. 

В Одесі артист театру знайшов вибухівку під власним авто

В Одесі під автівку артиста театру музичної комедії заклали вибухівку з таймером.

Підозрілий предмет виявив власник авто та повідомив про це правоохоронцям.

Саморобний піротехнічний засіб з дистанційним приведенням в дію був розміщений під автівкою. Розпочато провадження за статтею хуліганство.

Вас також можуть зацікавити новини: