Свій вчинок чоловік не заперечував, однак пояснити його мотиви не зміг / колаж УНІАН, фото Нацполіція

На Одещині неодноразово судимий чоловік, в тому числі за вбивство, з невідомих причин накинувся на неповнолітнього та порізав ножем шию. Як повідомляє пресслужба регіонального главку Національної поліції, подія сталася у місті Вилкове вчора, 23 жовтня.

Поліцейські оперативно викрили та затримали підозрюваного у замаху на вбивство 13-річного хлопчика в місті Вилкове.

"У вечірній час на спецлінію "102" надійшло повідомлення від медиків про те, що до місцевої лікарні доставлено 13-річного хлопчика з різаною раною шиї. Поліцейські, які прибули на місце, опитали хлопчика, який знаходився в стресовому стані та мало що пам’ятав про чоловіка, який напав на нього", - розповіли правоохоронці. 

Відео дня

Вже протягом трьох годин поліцейські вийшли на слід зловмисника та затримали його. Це 34-річний місцевий житель, який неодноразово притягувався до адміністративної та кримінальної відповідальності, та два роки тому звільнений з місць позбавлення волі за скоєння вбивства. 

Під час проведення невідкладного обшуку за місцем мешкання фігуранта слідчі вилучили ніж, та одяг зловмисника. Свій вчинок чоловік не заперечував, однак пояснити його мотиви не зміг.  

За замах на вбивство малолітньої дитини слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 15, п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Зловмисника затримали в процесуальному порядку. Наразі з ним проводяться  слідчі дії. Його перевіряють на стан сп'яніння. В рамках слідства буде призначено низку експертиз. Рецидивісту загрожує довічне позбавлення волі.

У соціальних мережах місцеві жителя повідомляють, що напад стався близько 18:00, коли хлопчик повертався додому зі спортивної школи. Швидку викликали очевидці події.

Вбиство дітей в Україні

В Ужгородській області пʼяний водій збив 6-річну дитину, яка від отриманих травм загинула на місці. ДТП сталася у селі Турʼя Поляна - 46-річний водій автомобіля  BMW значно перевищив швидкість, не впорався з керуванням та з’їхав на узбіччя, де йшла маленька дівчинка. Чоловік збив дитину, після чого влетів у паркан будинку. Драгер зафіксував 2,13 проміле алкоголю у крові водія при допустимому 0,2 проміле.

Вас також можуть зацікавити новини: